Logo Bricks Events, Haarlem
 
disclaimer | algemene voorwaarden

Beurzen 2015

Onze hostesses waren weer actief op de Infratech in Rotterdam en de ISE in Amsterdam. Op de Provada werkte een heel team op het Corporatieplein om de bezoekers en standbemanning te voorzien van hapjes, drankjes en lunches. De sappenbar en smoothiebar vielen erg in de smaak!

Catering op Corporatieplein Provada 2015

Bricks team op Provada 2015

De week daarop vond de Power-Gen Europe plaats (alles op het gebied van energie). Hier werkten onze mensen ook weer voor een aantal opdrachtgevers, waaronder E.ON die erg blij was met haar dames!

Power Gen 2015 E.ON mit Bricks Events Team

Bouwfeesten 2015

Er is (al) wat afgefeest dit jaar! We hadden verschillende oplevering van renovatieprojecten in Amstelveen. Maar er zijn ook weer nieuwbouprojecten in deze plaats feestelijk van start gegaan!

Koper slaat 1e paal op haar eigen grondstuk

Confetti en pannenbier project Tulpenburg

In Amsterdam-Noord vond een zeer succesvolle verkoopmanifestatie plaats, waar wij de catering en vertier voor de kinderen verzorgden. In Huizen werk onder grote hilariteit de feestelijke paal op een ouderwetse manier de grond in gewerkt en in Gouda werd ook feestelijk geborreld.

Aan het werk bij de Oudhollandse heistelling

Cateringhapjes

Bouwfeesten 2e half jaar 2014

Voor de bouwfeesten in het tweede half jaar van 2014 waren we actief in Amsterdam, waar we o.a. kopers van eengezinswoningen blij maakten met welkomstpakketten van de ondernemers uit de buurt.

Groepsfoto kopers

Voor een oplevering van een groot renovatieproject in de Oosterparkbuurt gaven we een rondleiding, doorspekt met muziek en allerlei historische weetjes over de gebouwen en straten.

In Lisse organiseerden we feestelijkheden omtrent de bouw van een nieuw verzorgingshuis, waarbij de bewoners in het zonnetje werden gezet.

Startbouwfeest Zorgcentrum Lisse

In Ouderkerk aan de Amstel toverden we een parkeergarage, die ’s ochtends nog blank stond, om tot een knusse feestlocatie, waar we naast een borrel een interieurworkshop voor de kopers gaven.

IBC 2014

De IBC is elk jaar weer een drukke beurs voor ons. We proberen zoveel mogelijk de mensen in te zetten die voorgaande jaren ook voor de betreffende opdrachtgevers hebben gewerkt. Elk jaar is het dan ook weer een leuk weerzien.

Intertraffic 2014

Interclean 2014

Op de Interclean hadden onze dames en heren diverse functies als hostess, demonstratrice, kelner en promotiemedewerker. Anneloes bereidde de lekkerste smoothies met onze nieuwe smoothiebar. Een vitamineshot op de beurs!

Bouwfeesten eerste helft van 2014

De eerste helft van dit jaar hadden we diverse bouwfeesten, waaronder een hoogste punt in Aalsmeer, een tekenmoment voor samenwerking in de Cruquius, een aantal opleverfeesten in Amsterdam en een opleverfeest in Amstelveen. We hebben zoveel mogelijk lokale ondernemers een invulling laten geven aan de feesten, zoals een interieurwinkel en cateringsbedrijven.

Bijzonder gedenkwaardig was het tekenmoment in de Cruquius: er werd een samenwerkingsovereenkomst tussen meerdere partijen getekend, op historische grond. Voor de gelegenheid kwam Hendrick van Wickevoort Crommelin in vol ornaat om een hoekje kijken. Hendrick heeft in de 19e eeuw op de betreffende grond gewoond en heeft de drafsport in Nederland op de kaart gezet. Met een kanonschot werd de samenwerking ingeluid.

Lokale ondernemers op de bouwfeesten:

Techni-Show 2014

Onze hostess Stefania in actie tijdens de Techni-Show in de Jaarbeurs.

ESEF 2014

Bo voelde zich helemaal senang in het team van de stand op de ESEF. Het was dan ook een prachtige stand!

VSK 2014

Een drukke stand voor het Bricks team! Samen met zo’n 20 standbemanningsleden hebben ze van de deelname aan de VSK een succes gemaakt.

ISE 2014

Aquatech 2013

Sanne en Roosmarijn vormden een leuk team op de Aquatech in de Rai.

IBC 2013

Bernadette en Stefania deelden tasjes uit op de IBC in de Rai.

Een moment van ontspanning op de drukke stand waar Milou, Sanne en Nadi werkten.


Het is even stil geweest op de website, maar we hebben niet stilgezeten! De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van de vakbeurzen IBC, de Elektrotechniek, de Aquatech en de Europort, waar we onze hosts en hostesses weer in konden zetten.

Evenementen

Ook op het evenementengebied waren we actief. Het najaar begon met een buurt- en opleveringsfeest in de Zeeheldenbuurt in Amsterdam, waar Cees Koldijk met zijn band “De 4Tuoze Matroze” de festiviteit feestelijk omlijstte.

Daarna volgde een opleverfeest in Amsterdam Nieuw-West, waar we een parkeergarage van een appartementencomplex omtoverden tot een gezellige evenementenlocatie. De gevel werd op feestelijke wijze onthuld, waarna de bezichtigingen van de appartementen volgden.

Eind november werd de start bouw van Square ingeluid, een kleinschalig appartementencomplex in Amstelveen. De kopers konden onder het genot van, jawel, vierkante hapjes elkaar nader leren kennen en op ludieke wijze met elkaar op de foto. Ook kregen zij speciaal voor hen gemaakte starterskits mee. Meer info? Bel of mail ons!

Een Bricks steentje bijgedragen

Begin december hebben we een opleverfeest georganiseerd voor een groot renovatieproject in Amsterdam Noord. Een prachtig project met veel bewonersinitiatieven. Zo is men zelf bezig met allerlei sociale activiteiten en zijn er buurtbedrijven in oprichting: een naaiatelier, een kringloopwinkel, ontwikkeling van jong talent, creatieve workshops voor kinderen, natuurspeeltuinen en een sociaal restaurant.

Het was een gezellig feest, dat met veel enthousiasme door de bewoners werd ontvangen. We hebben het feest voor een deel gesponsord vanwege de mooie initiatieven die hier ontplooid worden.

Drukke tijden

In verband met de drukke laatste maanden en de lange werkdagen, heeft het Bricks Events team behoefte aan een korte vakantie.

We zijn gesloten van 27 december tot 6 januari. Wij wensen iedereen fijne Kerstdagen en een feestelijk 2014 toe!

 

Startbouwfeest in Amstelveen, februari 2013

De bouw is begonnen van het volgende deelproject van Westwijk Zuidwest! Reden voor een feestje! Wethouder John Levie sloeg de paal de grond in en daarna werden er nog een paar spijkers met koppen geslagen! Een proeverij van verschillende stamppotjes deden de winterse kou snel vergeten.

ISE 2013, Rai Amsterdam

Onze hostess Nanne heeft zich helemaal uit kunnen leven in haar lievelingstaal Duits. Ze werd dan ook op handen gedragen door de standbemanning en het liefst hadden zij haar aan het eind van de beurs mee naar Duitsland willen nemen.

Infratech 2013, Ahoy Rotterdam

Honderden kilometers file op de ochtend dat de Infratech begon. Wij waren daar enkele meters van… Wat een hevige sneeuwval!! Gelukkig waren wij en al onze hostesses op tijd. De beurs had echter wel een rustige start!

Startbouwfeest in Landsmeer, december 2012

Samen met de kopers werd de bouw ingeluid van het project Breekoever fase 2 in Landsmeer. Een goede gelegenheid om als buren nader kennis te maken! Er werd gezellig nageborreld in Restaurant De Pepermolen.

Opleveringsfeest in Amstelveen, september 2012

In Bovenkerk Oost is praktisch de hele nieuwbouw afgerond. Een feestelijke happening voor de hele buurt. Drumband Ophelia ging door de straten om de bewoners te attenderen op een gezellige borrel in de tent en wethouder John Levie opende het basketbalveld. Iedereen kon meedoen aan de basketballclinic en er werden gratis ijsjes verstrekt.

Security Essen, 2012

Voor een van onze Duitse opdrachtgevers mochten we de hostess service op de Security beurs in Essen (Duitsland) ook verzorgen. Voor ons is dit geen enkel probleem: we hebben professionele hostesses her en der in Duitsland en we zijn tevens druk bezig met verdere werving!

Slavakto 2012

Onze hostess Roosmarijn heeft vlak na de IBC beurs voor ons op de Slavakto in de Jaarbeurs gestaan, voor een kruidenspecialist. What's in a name!

Opleveringsfeest Amstelveen

De renovatie is voltooid aan het Westelijk Halfrond in Amstelveen! Voor de feestelijke gelegenheid hebben we een tent neergezet en konden de bewoners genieten van live muziek en een heerlijke barbecue.

IBC 2012

Heeft u tijdens de IBC beurs twee leuke dames in dirndl rond zien lopen? Zij stonden bij een Oktoberfeststand voor een voor onze Duitse opdrachtgevers. De kleding was op maat gemaakt en mochten ze na afloop, als dank voor de vele leads, mee naar huis nemen!

Interclean 2012

Dynamiek op de Interclean 2012 afgelopen mei!
Een team van 7 Bricks hostesses zorgden voor een gastvrij welkom met heerlijke koffie, wijnen en versbereide hapjes. Daarnaast gaven zij professionele demonstraties in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Grieks, Hongaars en Arabisch.