Logo Bricks Events, Haarlem
 
disclaimer | algemene voorwaarden

Bricks Specials zijn eigenwijze ontwikkelde concepten die op maat gemaakt zijn.
De consument is veeleisender dan ooit. Dan is het belangrijk om hier op creatieve wijze mee om te gaan zonder dat het “over de top” gaat. De beleving staat bij Bricks Events centraal.

Workshop interieurstyling

Professionele stylistes vertellen je waar je inspiratie vandaan kunt halen. Hoe maak je een moodboard? Want doen licht en kleur met je ruimte?
Gewapend met woonbladen, stiften, schaar, meubeltjes op schaal en je plattegrond leer je hoe je je huis zo fijn mogelijk kan indelen!

Deze workshop is als korte variant ook inzetbaar tijdens een start-verkoop of een verhuur-/verkoopmanifestatie. Een dergelijk fun-element maakt een bezoek aan een manifestatie aantrekkelijker. Door het spelen met de plattegrond van de woning die de potentiële kopers/huurders nog niet hebben gekocht/gehuurd, kunnen zij zich een beter beeld van de woning vormen en gaat het meer leven.

“Een andere manier om woningen onder de aandacht te brengen en de verkoop/verhuur te stimuleren.”

“De beste ambassadeurs zijn natuurlijk de mensen die de stap naar de koop al hebben gezet.”

Workshop Eerste Hulp Bij Klussen

Een ludieke workshop om een groep mensen de beginselen van het klussen bij te brengen. Hoe boor je een gat zonder dat er water uit komt? Welk gereedschap kan ik het beste gebruiken?
Een leuke invulling van een opleveringsfeest, of zó te boeken als deel van een bedrijfsuitje of vrijgezellenparty.

Bricks Bunker Special

Door op andere locaties te werken, wordt de creativiteit gestimuleerd.
Wilt u eens uw medewerkers op een andere manier laten vergaderen? Met een compleet andere beleving? Boek dan onze bijzondere locatie in de duinen van IJmuiden! In- of exclusief een bunkerlunch.
Ook geschikt als teamuitje in combinatie met een rondleiding over de batterijen. Trek dan wel gemakkelijke schoenen aan en een zaklamp is geen overbodige luxe…