Logo Bricks Events, Haarlem
 
disclaimer | algemene voorwaarden

Bouwprojecten

Eerste palen, hoogste punten, opleveringen, onthullingen van plaquettes en naamgevingen op gebouwen… redenen voor een feest!

We organiseren festiviteiten voor de kopers en huurders. Voor de zakelijke en samenwerkende partijen. Voor aannemers en onderaannemers. Voor de buurbewoners. Voor wethouders en stadsdeelvoorzitters. Bouwfeesten zonder doorsnee speeches maar met een dynamisch interview met de genodigden. Altijd met cachet. En oog voor detail!

 

Full service / secretariële ondersteuning

Wij bieden ook een full service voor de gehele organisatie van uw evenement. Dit betekent dat we ondermeer de datum voor u vastleggen in overleg met de betrokken partijen. Ook stellen we de genodigdenlijst samen, stemmen we de speeches af, versturen we de vooraankondigingen en/of de mailing. Kortom: het hele secretariële traject van uw feest. Zodat het geen extra werkdruk op uw medewerkers legt. Maar u wel altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen.
 

Alles onder controle

Naast het aanbieden van onze vaste leveranciers, voeren wij desgewenst de onderhandelingen met andere partners (catering, tent, entertainment e.d.). We leggen dan de verschillende offertes aan u voor. Zodat u zelf een keuze kunt maken en alles in eigen hand houdt.
Lokaal zoeken we altijd geschikte leveranciers om een deel van uw feest te verzorgen.

Verkoop-/verhuurmanifestaties

De huidige markt vraagt om veel creativiteit en originaliteit om de mensen te bereiken. Wij werken graag het een en ander voor u uit zoals een passend thema en de juiste uitstraling. Ook schatten we de opkomst in.