Logo Bricks Events, Haarlem
 
disclaimer | algemene voorwaarden

De deelname aan een beurs vergt veel voorbereiding. Het zijn spannende maanden en dagen. Dan is het een geruststelling dat u een en ander aan een betrouwbare partner kunt overlaten.

Hostess service

Onze medewerkers zijn representatief, flexibel, opmerkzaam en spreken o.a. de talen Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Pools, Grieks, Hongaars, Chinees en Arabisch. Veelal zijn zij HBO/HBO+ geschoold,  hebben horeca-ervaring en zijn zij gewend om zich proactief op te stellen.

Eyecatchers

Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk aandacht naar uw stand wordt getrokken. Dit kan door middel van een ludieke act of bijzondere vormgeving van of in uw stand. Zonder dat het de aandacht van uw product of dienst in de weg staat. Vraag naar de mogelijkheden!

Promotie service

Voor elke soort opdracht stellen wij u onze zorgvuldig gekozen kandidaten voor. Die vakkundig met uw sampling omgaan of een “feestje” van de productdemonstraties maken. Onze mensen zijn gewend om zich snel productkennis eigen te maken en hebben bovenal plezier in het werk.

Aankleding stand, licht en geluid

Een plek huren op een beurs is een kostbare aangelegenheid. Dan moet de aankleding en uitstraling tiptop geregeld zijn. Want u kunt het maar één keer goed doen. Wij werken samen met eersteklas licht- en geluidstechnici, die voor elk budget een passend voorstel kunnen doen.
Stylisten die met “niets altijd nog iets” kunnen maken. Laat u door ons informeren.

Coördinatie op de dag zelf

U kent het wel, “de dagen van dynamiek en hectiek” op de beurs! Doodmoe beginnen is geen goede start! Wij ondersteunen u zodanig, dat u de beurs uitgerust en wel kunt starten.
Na door u gebrieft te zijn, nemen wij het van u “over” en zorgen voor alles wat nodig is.
U kunt ons inzetten om de leveranciers op te vangen en de op- en afbouw te coördineren. Badges te regelen. Het horecapersoneel op te vangen en te instrueren. Het programma in het oog te houden. Mensen wegwijs te maken. Voorraden te checken. Het overzicht te bewaren.